Ptg tu lepas keje, pegi main bowling ngan member2 opis kat U-bowl 1 Utama. Pastu aku terus rush pegi Kelana Jaya swimming pool.

Ni 1st time aku pegi situ. Sampai sana pukul 8pm sebab jalan jem giler org nak balik kg Raya Haji agak nyer. Bayaran masuk RM3. Lepas tukar pakaian, aku terus ke pool. Tengok tak ramai org. Bagus nih. Tak ler berlaga2 berebut lane. Memang betul kata bro Zulhassan, lampu floodlight kat situ malap je. Tak terang sgt. Tp takpe laa. Still bleh swim.

Ari tu pon aku try goggle yg baru aku beli. Brand View, kaler kuning. Terang benderang view aku. Best sehhh.. Selesa.

Warm up about 200m of swimming. Lepas tu swim about 600m lagi. Nak swim lama lagi tak sempat sbb aku pon sampai lambat. Dah nak close. So dpt ler aku swim dlm 25min jer. Tp puas ati gak aa dpt swim mlm tu. Next time bleh pegi lagi swim situ.

Sekian. Laporan training kali ni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *