Date : 7/2/2009
Venue : Ulu Langat

Hari ni aku training cycling sorang2 kat Ulu Langat, without my usual cycling mate. Kul 8.30am aku sampai di Pekan Bt. 14 Ulu Langat. Cuaca redup.

Aku kayuh slow2 jer ari tu sbb dah lama tak cycling. No pressure. Nak dekat2 sampai Pangsun tu, kepala aku mula dah berpinar. Dari tadi tak minum air sbb lupa bawak air. Adehhh.

Sampai jer bus stop kat Pangsun tu, aku cepat2 parking bicycle aku. Terus duduk kat bus stop tu, picit2 kepala. Rasa nak pitam pon ada. Aku terus berdiri jln mundar mandir sambil picit kepala. Finally lega jugak sakit kepala aku.

Rest jap ambik angin. Pastu sambung balik ride, patah balik ke Bt. 14.

Ni gambar2 yg aku sempat amik.

Jalan terus ke Empangan Ulu Langat
Jalan terus ke Empangan Ulu Langat

Pencawang elektrik di Pangsun
Pencawang elektrik di Pangsun
Masjid di Pangsun
Masjid di Pangsun

Jalan terus lagi ke Gunung Nuang
Jalan terus lagi ke Gunung Nuang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *