Alamak…

Dah berapa lama aku tak update blog aku ni… Sori kengkawang. Aku teramat ler bz lately ni. Bz ngan keje opis, ambik gambar sana sini, buat programming utk website, buat design pon aku, pendek kata selagi tak tutup mata, keroje.. kerojeee… kerojeeee. Kekadang tu buat2 bz pon ada jugak. Kang org kata aku takde keje plak.

Byk event yg berlaku lately. Larian Bomba, Larian New Balance 15km etc..  Aku nak updatekan kat sini tak sempat. So, nnti aku sempat aku update lah.

Maaf ler kawan2 yg masuk sini tengok takde update dr aku. OK, harap2 bersabar..

Sementara tu, aku nak share ngan korang satu gambar yg aku snap ngan camera phone aku semasa nak pegi training swimming di Selayang. Agak pelik gambarnya. Aku tak pernah tgk. Sama2 kita pikirkan apa maksud gambar ni. Kalu korang tau, sila tinggalkan komen dibawah…

Gambar apa ni?
Gambar apa ni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *