Hari ni aku plan dtg asalnya nak amik pass jer. Ajak member aku, masing2 tak free plak. So aku drive sorang2 ke SIC yg jauh kat tempat jin bersepak terajang sana nun utk meneruskan hajat aku.

Bila sampai sana, dah dgr bunyi kereta2 GT tgh berkumandang, maybe tgh free practice session agaknya. Teruja aku sehhhh dgr bunyi enjin kereta super GT. Rasa tak sabar nak tengok. Setelah amik pass, rasa bosan plak nak balik awal2 ni. Dah alang2 drive jauh2 ni, baik aku usha2 jap apa yg ada. Tengok masih belum ramai pengunjung. Seat2 di grand stand pon tak byk org lagi. Aku pon pegi ke media centre, jumpa member aku. Lepas borak2, layan kejap Formula V6 Asia & Aston Martin Race 1. Pastu, aku pon rasa nak blah aaa… Ari ni mmg takde mood langsung nak turun trek amik gambar. Ni jer ler gambar sket2 yg aku amik.

GT Queen ni posing utk camera aku... arigato gozaimastak!!!
GT Queen ni posing utk camera aku... arigato gozaimastak!!!

Slick tyres yg digunakan oleh kereta2 Super GT
Slick tyres yg digunakan oleh kereta2 Super GT
Aston Martin Cup Race 1
Aston Martin Cup Race 1
Model tempatan di booth Petronas
Model tempatan di booth Petronas

Autoshow kereta2 sukan tempatan
Autoshow kereta2 sukan tempatan

Ok. Demikian shj update utk 1st day ni. Actually bukan 1st day Super GT ni, 2nd day utk Super GT, tp 1st day aku berada di sini. Nantikan lagi report & gambar2 menarik dr Super GT Sepang 2009.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *