Seminggu ni aku kene baca buku ni... uh uh uh otak dah berkarat nih
Seminggu ni aku kene baca buku ni... uh uh uh otak dah berkarat nih

Agaknya dah brp lama dah aku tak update blog aku ni. Dah lost track dah. Sbbnya aku terlampau lah busynya dgn keje harian & latihan.

Ok lah. Dgn kesempatan ni, kebetulan aku ada 1 mende baru yg berlaku dlm life aku. Aku nak update kat sini. Aku akan ambil lesen diving dlm this weekend. Hr sabtu (10/4/2010) aku dah amik kursus dlm pool. So next step, aku akan turun laut plak di Pulau Perhentian. Dan di sana nnti akan ada juga ujian bertulis. Hopefully cita2 aku ni akan tercapai. Aminnn….

2 thoughts on “Open Water Diving

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *