Gunung Nuang, 14/4/2013

org kata, g. nuang ni mmg tough juga sebenarnya..
aku ada try ajak ramai member2 aku yg aktif panjat2 ni
tp mereka mengelak nak panjat nuang
ada yg kata takde view lah..
mengharapkan bila smpi atas sana, dpt tengok view KL
sebagai ganjaran setelah berpenat lelah panjat smpi atas
tp bg aku, aku tak penting view2 tu
kepuasan dpt panjat ke atas tu lebih penting utk aku
tp tak sangka plak rata2 kata nuang tu tough sebenarnya
tp aku lebih enjoy
aku tak anggap nuang tu tough
tempat tu tenang, nyaman, penuh dgn nyanyian alam
aku enjoy semua tu
aku ketepikan kepayahan, kepenatan & cabaran naik nuang tu

sbb tu, aku akan dtg sini lagi… dan lagi.. byk2 kali..

 

2 thoughts on “Gunung Nuang kali ke-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *