Cycling Running Sports Swimming

KL City Day Run 2009

Venue : Dataran Merdeka, KL
Date : 22-02-2009

Pagi ni datang awal sket… nak book parking belakang Kelab Selangor. Sampai2 jer, dpt parking. Naik atas divider. Sempat tido se round dulu.. heheehhe.

Bangun kul 7.15am. Alamak, lom warm-up lagi. Gi warm-up lebih kurang, terus pegi ke starting area. Sambil2 tu mencari En. Halil(biras aku), nak pass running pouch kat dia, tak jumpa plak.

Race start tepat pukul 7.30am. Route mcm route 10k yg biasa digunakan dlm race2 lepas (Siemens Run, Power Run). Larian kali ni aku cuba push laju sket. Terutama skali kat section bukit di Bukit Tunku & Jln Duta depan Lembaga Peperiksaan. Bleh tahan gak, improved dari dulu. Kalu tak dulu situ ler tpt aku pancit.

Habiskan larian dlm kurang sejam (58min camtu). Tgh2 lepak minum air Milo, ternampak En. Halil. Aku ingat dia dah surrender tak jadi lari. Lari jugak dia rupanya. Waa suspek lu lah bro! Welcome back to the arena. Lepas ni bleh lari lagi.

Lepak2, minum2, chit chat, amik gambar ngan geng Slowmovers & chalooo…

Sekian report kali ni. Jumpa next week di Larian Menuju Puncak (Towerthon).

Gathering selepas lari
Gathering selepas lari

Memberi kata2 nasihat kepada pelapis2 Slowmovers
Memberi kata2 nasihat kepada pelapis2 Slowmovers
Bersama pelari2 dari NST
Bersama pelari2 dari NST

Sesi lompat tinggi2 (foto ole Mr. Tey)
Sesi lompat tinggi2 (foto ole Mr. Tey)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *