SC KL Marathon 2009

Marathon ke-2 aku kali ni, aku berjaya tamatkan dlm masa 6:12. Alhamdulillah! Dan kali ni aku nak tulis simple report jer. Frustrated! Nak tau citer, baca kat bawah… Race start pukul 5.00am dlm keadaan hujan renyai. Tak sempat aku nak warm-up, badan dah sejuk balik kene air hujan. Hujan renyai berhenti setelah sampai di Brickfields.…

KL City Day Run 2009

Venue : Dataran Merdeka, KL Date : 22-02-2009 Pagi ni datang awal sket… nak book parking belakang Kelab Selangor. Sampai2 jer, dpt parking. Naik atas divider. Sempat tido se round dulu.. heheehhe. Bangun kul 7.15am. Alamak, lom warm-up lagi. Gi warm-up lebih kurang, terus pegi ke starting area. Sambil2 tu mencari En. Halil(biras aku), nak…